zzp

‘Maak gebruik van andermans netwerk’

In deze video vertelt onderneemster Mok Heijmerink hoe zij dankzij een 'summersale' ook in de rustigere zomermaanden gegarandeerd is van inkomen.
Zelfstandigheid

‘Neem online reviews met een korreltje zout’

Als je online ondernemer bent, ben je ongetwijfeld bekend met negatieve comments of reviews. Hoe ga je hier mee om? Onderneemster Desirée Kuperus vertelt over haar ervaringen.
Zelfstandigheid

Zzp en arbeidsongeschiktheid: de feiten

Niet iedere zzp'er heeft een AOV. Logisch, want per branche verschilt het risico op arbeidsongeschiktheid. Bepalen of jij een AOV nodig hebt? We zetten de feiten en cijfers voor je op een rij.
Zelfstandigheid

‘Vraag je bij iedere post op social media af: wil ik het zelf lezen?’

Halil Horzum is mede-eigenaar van Halal2Home, een online bezorgsupermarkt met enkel ‘wereldse boodschappen’ in het assortiment. In deze video vertellen zij hoe zij succesvol online marketing toepassen
Zelfstandigheid

AOV afsluiten die bij je past? 5 tips!

Waar moet je aan denken als je een AOV wilt afsluiten die écht bij je past? Met deze 5 tips kom je gegarandeerd tot de juiste keuze.
Zelfstandigheid

De 4 meest voorkomende ongevallen op de zzp-werkvloer

Elke dag krijgen ruim 600 mensen een arbeidsongeluk. De ernst van de ongelukken varieert, maar toch is het goed om hier als zzp'er bij stil te staan. Want wat doe je, als je gewond raakt?
Zelfstandigheid

6 aandachtspunten bij het afsluiten van een AVB

Waar moet je als ondernemer aan denken als je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit? We zetten 6 tips op een rij.
Aansprakelijkheid en Brand

‘Je kunt best korting geven, zo lang er maar brood op de plank komt’

Horeca-ondernemer Ingrid Vermulst geeft graag kookworkshops, maar niet voor niks. Want van gratis werken, kun je niet leven. In deze aflevering van Ondernemers onder elkaar vertelt zij haar verhaal.
Zelfstandigheid

‘Klanten zien het kwaliteitsverschil met goedkopere aanbieders’

Concurreren op prijs of kwaliteit? Voor veel ondernemers een terugkerend dilemma, maar voor Bakschik Matirosian een duidelijke keuze: "Je klanten zien het kwaliteitsverschil wel".
Groei bedrijf
Anne Kien

‘Kijk of je een prijs kunt winnen met je bedrijf’

Een slimme manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen, zonder veel kosten te maken? Check welke prijzen en awards je met je bedrijf kunt winnen en doe mee!
Groei bedrijf
Joelle van der Pol

‘Vast personeel? Ik huur mensen in via Payroll’

Joëlle van der Pol start in 2015 escape room The Loophole. In deze video legt ze uit waarom zij ervoor kiest geen personeel op de loonlijst te hebben.
Mobiliteit
leren als zzper

Blijven leren? Hoe doe je dat als zzp’er?

Een leven lang leren. Dat is de toekomst - en misschien zelfs…
Persoonlijke groei
Toon Meer