Even Checken

AOV

“Door tijdig aan de bel te trekken, kon ik gewoon blijven werken”

Wat doe je als je als ondernemer dreigt vast te lopen? Marieke schakelde preventief de Ondernemersadvieslijn van Centraal Beheer in. Zo hoefde zij geen aanspraak te doen op haar AOV.
Zelfstandigheid

“Ik dacht: dat overkomt mij niet. Wel dus!”

Arbeidsongeschikt worden? Zzp’er Mathilde Lentjes (50) dacht als zovelen: dat overkomt mij niet. Tot ze van de een of andere dag ziek werd. Dat had grote gevolgen voor haar werk én financiën.
Groei bedrijf

Download onze minigids: Ondernemen & inkomen

Ondernemen kent veel voordelen, zoals het beheren van je eigen…
Zelfstandigheid

Aansprakelijk gesteld als zzp’er?

Wat te doen als je aansprakelijk bent gesteld.
Aansprakelijkheid en Brand

Download onze kengetallen – schoonheidsbranche

Een beeldschone toekomst voor jouw salon! Wat moet het personeel omzetten bijvoorbeeld? Download de kengetallen en vind handige tips voor het runnen van een onderneming in de schoonheidsbranche.
Zelfstandigheid

Download onze kengetallen – retail

Ondernemer in de retail? Wat is jouw gemiddelde omzet per jaar per vierkante meter? Een webshop is een must, maar waarom? Download de kengetallen om hier meer over te weten te komen.
Zelfstandigheid

Download onze kengetallen – installateurs

De groeiende woningbouw staat gelijk aan meer werk voor installateurs. Ben jij benieuwd wat je moet doen om jouw inkoopkosten te reduceren? Download dan de kengetallen.
Zelfstandigheid

Download onze kengetallen – industrie

De verwachtingen in de industriële sector zijn rooskleurig. Waarom loont schaalvergroting bijvoorbeeld? Download de kengetallen voor meer informatie!
Zelfstandigheid

Download onze kengetallen – ICT

Ondernemer in de ICT-sector? De vraag stijgt en de ICT markt groeit sneller dan de rest van de Nederlandse economie! Wil jij weten wat de juiste richtlijnen zijn? Download dan de kengetallen.
Zelfstandigheid

Download onze kengetallen – consultancy

De markt voor consultancy is enorm gegroeid. Dit betekent dat er meer concurrentie op de loer ligt! Download de kengetallen voor raadzame adviezen met betrekking tot jouw onderneming.
Zelfstandigheid
Toon Meer