Ondernemers onder elkaar - August de Vocht

‘Een goede locatie geeft je onderneming net dat beetje extra’

Hoe bepaal je de locatie voor je bedrijf? Volgens appontwikkelaar August de Vocht moet je werkplek vooral passen bij de kernactiviteiten van je onderneming. In deze video vertelt hij waarom.

August de Vocht is oprichter van NoFoodWasted, een app waarmee voedselverspilling wordt tegengegaan. In zijn zoektocht naar geschikte een locatie voor zijn onderneming, heeft August heel bewust gezocht naar een omgeving die aansluit bij zijn product.  ‘Ik heb bij het kiezen van een locatie gelet op de innovatieve kracht die in een regio zit.’

De keuze viel uiteindelijk op Eindhoven, het technologische hart van Nederland. ‘Als ik iemand vertel dat we op de hightech campus in Eindhoven zitten, dan is de reactie vaak: oké, interessant!’ Zo kan een locatie een positief bijdragen aan de geloofwaardigheid van je onderneming.

Het kiezen van een locatie voor je bedrijf is één van de eerste stappen die je als ondernemer zet. Meer tips en trucs voor startende ondernemers vind je in onze minigids ‘Ondernemingsplan opstellen’.

Naar de downloadpagina