Koffie Praat:
2 ondernemers, 4 stellingen, 1 onderwerp

Hebben life events invloed op de bedrijfsvoering?

In deze 2e aflevering van Koffie Praat gaan ondernemers Bram Jeurissen en Siebe Kuipers in gesprek over de invloed van life events op de bedrijfsvoering. Ze doen dit aan de hand van 4 prikkelende stellingen. Een mooi gesprek. Zo leren we van elkaar.

In deze aflevering staan de volgende 4 stellingen centraal:

  1. Een goede ondernemer neemt nooit privéomstandigheden mee naar het werk.
  2. Als ik door privéomstandigheden langere tijd niet kan werken, heeft dat geen (grote) consequenties voor de bedrijfsvoering.
  3. Er zijn life events die juist positief uitpakken voor de bedrijfsvoering.
  4. Het voordeel van ondernemen is dat je ook bij life events zelf de regie in handen hebt.

Bram vertelt in de video over de impact van een bijzonder life event: ‘Het was voor mij een periode waarin er heel veel druk stond op mij als ondernemer met personeel. Op een veranderende markt. En dan ook nog de geboorte van kinderen…’

En Siebe spreekt onder andere over de regie van life events: “Ik denk dat je als ondernemer zelf in staat bent om je life events te regisseren. Of in ieder geval op te zoeken.”

Ondernemersadvieslijn: 1e hulp bij al jouw ondernemersvragen

Heb je zelf vragen over de invloed van life events op de bedrijfsvoering? Of heb je andere ondernemersvragen? Specialisten en adviseurs op verschillende gebieden zitten klaar om ze te beantwoorden. Je kunt nu gratis gebruik maken van deze hulplijn voor ondernemers.

Stel je vraag aan de Ondernemersadvieslijn