Ondernemers onder elkaar - Mariëtte Dantuma

‘Mensen willen zaken doen met mensen’

Mariëtte Dantuma is webdesigner en helpt organisaties met hun online marketing. Om haar bedrijf Stoutmoedig echt een gezicht te geven, zet zij Facebook Live in. “Zo ben ik toegankelijker voor bedrijven en mensen. En bied ik hun persoonlijk contact.”

Met haar bedrijf Stoutmoedig werkt Mariëtte Dantuma voor bedrijven die zichzelf online goed willen neerzetten. Die kennis past ze ook toe op haar eigen marketing. “Wat ik heel spannend vond om voor mezelf te gaan inzetten is Facebook Live. Met persoonlijke video’s op Facebook laat ik de mens achter mijn bedrijf zien. Want mensen willen uiteindelijk zaken doen met mensen. Daarom vind ik het heel belangrijk om zo’n vorm van persoonlijk contact te gebruiken.”

Concrete producten

Als ondernemer is Mariëtte een dienstverlener, in webdesign en online marketing. Toch heeft zij ervoor gekozen om producten te maken van haar diensten. “Een product is veel concreter. Zet je dienst neer als een product, bijvoorbeeld een pakket, en je zal er meer van gaan verkopen.”

Benieuwd hoe Mariëtte producten maakt van haar diensten? Bekijk nu de video. Ook online uitblinken? Download dan nu de minigids Online Profileren.

Naar de downloadpagina