Ondernemers onder elkaar - Wendy van Kesteren

‘Vraag je af wat je kunt betekenen voor een ander’

Wendy van Kesteren kreeg steeds vaker klanten vanaf een vakantiepark in haar schoonheidssalon. Ze zag een kans en greep ‘m met beide handen aan. “Ik ben brutaal geweest, heb een mailtje gestuurd en voordat ik het wist opende ik een tweede locatie.” Benieuwd naar Wendy’s aanpak? Bekijk het in deze video!

Schoonheidsspecialiste Wendy van Kesteren runt in de omgeving Apeldoorn haar eigen schoonheidssalon. Toen ze steeds meer klanten vanaf Landal vakantiepark Rabbit Hill in haar salon kreeg, trok ze de stoute schoenen aan en benaderde ze Landal voor een samenwerking. Met als resultaat dat Wendy sinds augustus 2015 een tweede vestiging heeft, óp het vakantiepark. “Denk niet alleen vanuit je eigen kleine praktijk, maar denk verder; wat kan ik betekenen voor een ander?”

Dat Wendy met haar tarieven net onder de markt is gaan zitten, heeft ook bijgedragen aan het opzetten van een samenwerking met Landal. Want een dure schoonheidssalon op een vakantiepark, dat werkt niet. “Ik wil inspelen op een brede doelgroep”, aldus Wendy.

In de video vertelt de schoonheidsspecialiste dat zij niet meer in adverteren gelooft. Maar je moet je klant toch zien te bereiken. Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen? Download de minigids ‘Online profileren’ voor handige tips en trucs.

Naar de downloadpagina