Ondernemers onder elkaar - Bakschik Matirosian

‘Klanten zien het kwaliteitsverschil met goedkopere aanbieders’

Volgens ondernemer Bakschik Matirosian hoef je niet de laagste prijs voor je product te vragen om toch concurrerend te kunnen zijn. “Kwaliteit is veel belangrijker.” Meer leren van Bakschik? Bekijk dan deze video!

Bakschik Matirosian is ondernemer in de industriële sector. Hij levert geen kant-en-klare producten, maar kunststof onderdelen en halffabricaten die nog verder verwerkt moeten worden in het eindproduct. Zijn klanten hebben vanzelfsprekend verstand van het product dat zij afnemen en oog voor de kwaliteit ervan. Daar zet Bakschik dan ook bewust op in. “Er is altijd wel iemand die het goedkoper kan leveren. Maar door onze klanten ons product echt te laten vasthouden, zien ze het kwaliteitsverschil met producten van goedkopere aanbieders.

En als je een klant aan je weet te binden, dan geeft Bakschik de voorkeur aan werken op contractbasis. Zijn tip: zet in ieder geval altijd wat op papier. “Dan weet je wat binnenkomt en dus ook wat er uit kan.”

Altijd inzicht hebben in je administratie? Download onze minigids ‘Je administratie op orde maken’ voor handige tips en trucs. 

Naar de downloadpagina