Over Even Centraal

Leren van elkaar

Op Even Centraal vind je kennis en inspiratie, theorie én praktijkverhalen. Het motto: leren van elkaar. Van ondernemers, van HR-professionals en vooral: van en voor heel werkend Nederland. Even Centraal wordt je aangeboden door Centraal Beheer, dé kennispartner die Nederland verder helpt.

Voor Ondernemers

Met Even Centraal helpen wij je jouw bedrijf te laten groeien

Ben jij ondernemer of zzp’er en wil je je bestaande bedrijf een boost geven? Of heb je grootse plannen en moet je nog starten? Op Even Centraal Ondernemers vind je alles om aan de slag te gaan en er een succes van te maken. Informatie, kennis en inspiratie van andere ondernemers voor jou.

Voor Werkgevers

Met Even Centraal helpen we je met HR

We helpen jou als ambitieuze HR-professionals, ondernemers en medewerkers met al je vragen over HR. We spelen in op belangrijke trends, vanuit het perspectief van zowel de HR-professional als de medewerker. Wat betekenen deze trends en ontwikkelingen nu echt voor de innovatieve HR-professional? En welke oplossingen biedt Centraal Beheer hiervoor?

Centraal Beheer: jouw partner bij HR-vragen

Centraal Beheer kiest voor een nieuwe koers die aansluit bij actuele marktontwikkelingen. Een open koers, met juist die naam: Open. Met Open helpen we werkgevers bij HR vragen op thema’s als flexibilisering, inzetbaarheid en talentmanagement. Je kunt bij ons terecht voor kennisvragen en oplossingen, maar ook om gebruik te maken van ons brede netwerk van bedrijven en partners.

Wil je meer weten over Open?

Of over informatie op deze website? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar voor alle vragen en suggesties: 055 579 81 11.