Wordt wegwijs in arbeidsvoorwaarden 2017 met dit e-book

Als HR-professional krijgt u ieder jaar te maken met nieuwe wet- en regelgeving. Wat bent u verplicht om te regelen voor uw medewerker? Welke extra’s kunt u regelen? En welke belangrijke veranderingen zijn er ten opzichte van vorig jaar? Met het e-book ‘Wegwijs in arbeidsvoorwaarden 2017’ van Centraal Beheer heeft u alle actuele voorwaarden en relevante wet- en regelgeving binnen handbereik.

Wegwijs in arbeidsvoorwaarden 2017 geeft antwoord op vragen over Pensioen, Inkomen, Zorg en Mobiliteit. Maar ook legt het e-book helder uit wat u als HR-professional moet doen bij ziekte van een medewerker, bij een echtscheiding of wanneer iemand een sabbatical aanvraagt.

Hoe werkt het als een werknemer er een paar maanden er tussen uit wil? Het e-book helpt bij dit vraagstuk: “Wijs uw werknemer erop dat hij er rekening mee moet houden dat de ‘inkomensafhankelijke regelingen’ (zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag, rechtsbijstand en thuiszorg) zijn gekoppeld aan zijn salaris. Door onbetaald verlof op te nemen – en dus vrijwillig afstand te doen van inkomen – kan hij zijn recht op dergelijke tegemoetkomingen verspelen. Ook dient de werknemer rekening te houden met het doorbetalen van zijn maandelijkse zorgpremie.”

Download nu het e-book